Moje zainteresowanie dietetyką zrodziło się z potrzeby uzdrowienia siebie. Na własnej skórze doświadczyłam skutki insulinooporności, niedoczynności tarczycy, oraz zespołu policystycznych jajników (PCOS). Od momentu diagnozy pierwszej z wykrytych u mnie chorób, moją pasją stało się zdobywanie wiedzy o prawidłowym odżywianiu i pomaganie osobom zmagającym się z podobnymi problemami, odchudzaniem i problemami związanymi z motywacją w utrzymaniu zdrowych nawyków żywieniowych.
Jestem magistrem dietetyki, studia ukończyłam we wrześniu 2022. Obroniłam pracę dyplomową z oceną 5 na temat wpływu ilości posiłków spożywanych w ciągu dnia na parametry zdrowodne insulinooporności. W 2020 roku ukończyłam studia podyplomowe Poradnictwo Żywieniowe i Dietetyczne SGGW w Warszawie na Wydziale Żywienia Człowieka. W międzyczasie biorę udział w wielu konferencjach poświęconych odżywianiu i staram się być na bieżąco z publikacjami na temat zdrowego odżywiania. Obszarem mojego zainteresowania jest wpływ diety na choroby powiązane z układem hormonalnym, choroby zaliczane do zespołu metabolicznego, choroby tarczycy, płodność i starzenie. Ukończyłam też socjologię, specjalność psychologia społeczna.
Prywatnie jestem mamą prawie czteroletniej Hanki, uwielbiam śpiewać, gotować, cenię sobie czas spędzony z rodziną a także kontakt z naturą. Dbam o to, aby znaleźć czas na treningi i rower, ale także zostawiam miejsce na odpoczynek i sen.
Konsultacje dietetyczne online, przygotowanie jadłospisów, pakiety spotkania + jadłospisy
Nie odkładaj spraw związanych ze zdrowiem na później, zadzwoń lub napisz